Jeg har fået en ide!!

Jeg har fået en idé, bedyrede jeg henover sofaen, hvor den bedre Halvdel sad og dimsede med sin telefon! Jeg vil holde et Inspiration Talk!
Mmmmn, mumlede Halvdelen. (Jeg konkluderede, at han efterhånden har oparbejdet en vis evne til at interagere på mine udbrud, uden sådan rigtigt at gøre sig uundværlig i samtalen!)

Nå anyway, næste morgen over havregrøden, sagde jeg: Så, nu har jeg aftalt med Kunstbanken, at jeg kan holdet min TALK dér – med dato og det hele…så er der ligesom en deadline, jeg skal være færdig til!
Så skete der alligevel noget hos Halvdelen. Hvad har du? Hvad fanden vil du snakke om?! Rædslen stod malet i ansigtet på ham. Noget om inspiration, replicerede jeg, men var godt klar over, at det ikke ville give en bønne mening hos Murersvend Halvdelen.

Men ALTSÅ: Nu siger jeg det højt! Jeg har bestemt mig for (OG booket lokaler) til at lave et Inspiration Talk. Et dialogbaseret foredrag, hvor jeg vil snakke om, hvordan vi kan bruge inspirationen bevidst, for at komme ud at de der tomme huller i vores kreative arbejde, som vi alle bliver ramt af ind imellem. For de nysgerrige: vil man få en flig af min historie – kunst-wise. For de arbejdsomme, vil der være mindre opgaver. For de målrettede, vil der være tips og tricks og for de uinspirerede… vil der forhåbentlig blive grobund for at blive lidt klogere på, hvordan man kommer videre med at lade sin passion fylde, det den skal!

Så NU HAR JEG SAGT DET HØJT! Og det er i sig selv vanvittig angstprovokerende, men ikke desto mindre en vigtig del af mit mål om at blive mere modig i dette kommende år. Og jeg synes egentlig det går godt – altså det med modet.
Så skulle du være nysgerrig på at høre mere om, hvad dette Inspirations Talk er for noget? Så hold dig endelig til… Coming Right Up!
Rigtig skøn weekend

Please follow and like us:

Leave a Reply