Mandag Morgens Mulighed

I morgen er det mandag og for mange af jer, betyder det tidligt op, sende børn afsted i børnehave og skole. Pakke jer selv i den varme efterårsjakke og skynde jer ud i mandag-morgen-mylderet.
Men ikke jeg.

Som jeg ser det, kan jeg vælge mellem TO mulige livsindstillinger til den forestående morgen:

 1. Begræde at mit helbred ikke tillader mig at være en del af det pulserende arbejdsliv, som så mange andre definerer sig selv ved. Sætte mig ned og føle mig sølle.
  Eller
 2. Stå op i god tid og dvæle lidt ved det faktum, at jeg har en god morgen til at få sendt mine mandagsbørn godt ud af døren, for derefter at bruge en stund på at gøre dét, jeg har fået recept på; nemlig at tage vare på mig selv.

Og selvom baggrunden for muligheden for sådan en morgen er en ækel sygemelding, så tror jeg dog alligevel, jeg vælger at gå med mulighed nr. 2.

Min mandag morgen skal være rar, varm og god. Min mandag morgen er OGSÅ en del af min helbredelse. Min mandag morgen består også af to do’s om end af en lidt anden karakter end den plejer. For livet som sygemeldt byder på en hulens masse to do’s og mærkelig nok tårner aftalerne sig op i min kalender: møde i stresshåndteringen, møde med fastholdelseskonsulenter, møder med mindfulnessforløb, møder med arbejdsgiver, lægetider, sagsbehandlere, møde med gud-ved-hvem-der-ellers-har-en-aktie–i-dette-sygemeldingsforløb.

Men i morgen mandag, skal jeg ha et møde med mig selv – af den alvorlige slags. Jeg skal nemlig ruste mig til den kommende uges mange møder.

Ønsker jer alle en dejlig søndag aften.

Rikke

Please follow and like us:

2 Comments

 1. Birgit

  29. oktober 2017 at 21:26

  Sender masser af god energi til DIG 😚

  1. Rikkerojkjaer

   30. oktober 2017 at 17:43

   Tusind tak Birgit.
   Hver og en stump god tilsendt energi blev brugt!!

Leave a Reply