Kender du Ted?

Noget jeg ofte tyr til, når jeg trænger til at blive forstyrret en smule i mit lille univers, er TedTalks. For de af jer der ikke kender til denne skattekiste af kloge, velreflekterede mennesker, kan jeg kun sige:

You’re missing out on something!

TedTalks er et rent Eldorado af små foredrag – Talks, om stort set hvilket som helst emne, du måtte interessere dig for. Formidlet af passionerede, dygtige og veltalende mennesker, bliver svært tilgængeligt stof et inspirerende kig ind i store verdener ad viden.

The Misfits Myth

Den første i rækken af anbefalinger er dette Talk.
Forfatteren Lidia Yuknavitch. En hudløst ærlig beretning om at have drømmene lige for sine fødder og ikke være i stand til at samle dem op – og gå med dem. En beretning om, at tiden skal gå før man griber drømmen og haler dem sikkert i favn.

Har du mon en favorit Talk?
Jeg har flere og jeg deler dem i den kommende tid her på bloggen!

Ha en rigtig dejlig aften.

Rikke

Please follow and like us:

Leave a Reply