Når du kravler ind under hjertet.

"Jeg falder helt på plads indeni"

De sidste par dage har jeg kunnet mærke en fremgang. Jeg begynder så småt at komme til mig selv. Humøret, grinet, koncentrationsevnen og ikke mindst en følelse af, at finde mere og mere hjem til mig selv. Dette har resulteret i at jeg vover mig mere og mere ud på de sociale medier - og det vel vidende, at der sidder folk bag skærmene, som måske ikke har den nødvendige viden om, hvorfor man ikke kan passe sit arbejde, når man nu kan fjolle rundt på både Instagram og facebook. (Men altså, de må få forklaringen en anden god gang 😉 ) Men hvor underligt det end lyder, så er disse platforme kærlige, gode rum, hvor jeg ligeså stille dypper tæerne i det virkelige liv igen. Ét for et dypper jeg tæerne og mærker, at vandet slet ikke er så skrækindjagende koldt og forfrossent, som først antaget. I min helingsproces har jeg sat mig selv nogle små mål - opgaver, som jeg i det små afprøver fx her på bloggen og på Instagram.  
Jeg øver mig i at være ærlig.
Jeg har haft en mærkelig forforståelse af, at det jeg viste frem i verden har været en redigeret udgave af mig. Den positive, glade, imødekommende - men ved I hvad: Jeg vil gerne vise jer mere! Jeg vil vise jer hele billedet af den rejse, jeg er på: Også når det er mindre kønt, mere inderligt og mere stille. For alt dette er jeg OGSÅ! Derfor har jeg vovet mig ud i at lave små Instastories, hvor man jo i højere grad er blottet for filter og redigering. OG HER SKETE DER SÅ NOGET UVENTET! Jeg begyndte at få tilkendegivelser fra mine følgere, som sagde så gode og kærlige ting til mig, at jeg blev fuldstændig rørt. Det kryber helt ind under hjertet på mig. 
Du udstråler ro og venlighed. Jeg falder helt på plads indeni, når jeg lytter og ser dig fortælle. 
Hvor stort er det?, Spørger jeg bare!  Jeg er MIG - uden filter. Og ved I hvad? jeg er faktisk RET stolt af den rejse, jeg er på... og glæd jer DEN ER KUN LIGE BEGYNDT!  

Læs med hos:

Hawkant_Thy

Som var den hjertelige afsender af de smukke ord

 

Please follow and like us:

1 Comment

  1. Kamilla

    12. november 2017 at 14:29

    Tak for din kærlige opmuntring på min blog – den er jeg så glad for!
    Hvor er det nogle smukke og sande ord, du har fået med på din vej ❤️
    Kamilla

Leave a Reply