Mine 3 yndlings podcasts.

Det er et emne til evig kærlig mobning fra min mand. Jeg er et videbegærligt menneske!

Jeg er et vanvittig videbegærligt menneske. Jeg kan blive helt salig ved tanken om at tilegne mig ny viden. Hvis noget fanger min interesse, går der totalt nørd i den. Jeg møfler mig ned i artikler, bøger, google, hjemmesider, sites af enhver art. Men noget af det, jeg bruger mere og mere, er PODCASTS!
Jeg ELSKER dem.
Tænk, at have så meget inspirerende viden liggende foran os - frit tilgængeligt! Jeg får det lidt som et barn i en slikbutik: hiver alt mulig godt ned fra hylderne. Meen, når jeg så skal i gang med at gnafle mig igennem bunkerne, ender det ofte med mine all time favorites.

Hvis du ikke allerede kender dem, skal du helt sikkert slå et smut forbi.
Jeg inspireres af mennesker. Og deres historier. Hvis du har det ligesom jeg, kommer der her

TRE Podcast anbefalinger:

Cecilie Frøkjær interviewer højaktuelle forfattere. Med alvor, grin og indlevelse - lige som vi kender hende bedst.

De to værter udfordre hinandens forhold til nøgenhed - både i ordets bogstaveligste forstand, men også sindets nøgenhed. Igennem interviews med forskellige kulturpersonligheder, går de på opdagelse i bl.a. køn, krop og tanker.

Coach Pernille W. Lauritsen udfordre gæsten til at dykke ned i deres frygt. Gennem coachens spørgsmål går de på opdagelse i frygtens modstand og muligheder. Man får lyst til at gå på opdagelse i egne skygger og frygt - for måske ligger der guld gemt derinde...til at blive klogere.

 
Hvad er dine yndlings podcast? Let me know. Så kan jeg nemlig få endnu mere yndlingsslik i kurven.

 

Please follow and like us:

2 Comments

 1. Laila

  22. november 2017 at 13:29

  Hej Rikke. Kan sætte mig i dit sted. Sådan har jeg det også med viden. Her er også en podcast liste, du måske kan inspireres af ? https://harthimmer.dk/podcast/
  Tak for din dejlige blog ! Ha en god dag. Kærligst/Laila

 2. Rikkerojkjaer

  24. november 2017 at 13:26

  Kære Laila.
  Neii, hvor fedt. Kaster mig fluks ud i din inspirationsliste.
  …og TUSIND tak fordi du læser med. Det er så dejligt at “hilse” på nye læsere.
  Rigtig dejlig fredag til dig.
  Rikke

Leave a Reply