De varmeste anbefalinger

Det med at have en blog er et dejligt, langsommeligt og uudtømmeligt bekendtskab. Den forandrer sig hele tiden. Nye skriv. Nye ideer. Nye sider.

Men noget jeg har vidst fra starten var, at jeg ville have en side med inspiration. Inspiration til dig, der måske står med fødderne plantet lige midt i en stresssygemelding, som jeg SELV. Eller blot kæmper for ikke at nå dertil - til sygemeldingen altså.

Derfor er jeg i gang med at bygge min side op med de varmeste anbefalinger - fra mig til dig.
Vi skal nemlig huske at dele de gode ting. Hvad der er godt for mig, er ikke nødvendigvis godt for dig. Men jeg tror dog alligevel, at vi møder mange fællesnævnere PÅ vores vej i livet med stress.

Derfor vil jeg, hver gang jeg støder på noget, der gør godt for mig, dele med DIG. For tænk hvis jeg kan formidle en lille kontakt eller viden til dét, der kan gøre din hverdag bare lidt blidere på vejen til mere MENTAL BÆREDYGTIGHED!

Kig forbi siden Varmeste Anbefalinger

Please follow and like us:

Leave a Reply