Varmeste anbefalinger

Her får du mine varmeste anbefalinger på nogle af de små "perler", jeg har stiftet bekendtskab med i min rejse mod mere mental bæredygtighed.

Stine Schou Kvistgaards MIGtid

Hos Stine finder man en omsorgsfuld introduktion til meditationens verden.  Hendes dejlige, milde stemme gør, at man helt automatisk bliver fortrolig med de små hverdagspause, som hun på fineste vis tilbyder i hendes online måneds abonnement, som hun kalder MIGtid. Smut ind på hendes hjemmeside og få den første måned gratis lige her  Hun får hermed de varmeste anbefalinger.

Den gode introduktion

I Lise Baltzers bog Mindfulness – lær det med lethed , bliver man klogere på det basale Mindfulness univers. Med et let forståeligt sprog og mange "billeder" på kroppen og sindets indbyrdes funktioner, er den genial til at opnå større fortrolighed med bl.a. meditationens muligheder. Find Lises hjemmeside her Jeg har selv hørt den på lydbog...da min evne til at læse bøger, har fået sig noget af et "knæk" efter stressen har gjort sit indtog i min koncentrationsevne. Jeg har fundet den på storytel.dk

Anbefaling på vej...

DONATE
SHARE
LEARN

CONNECT WITH US | twitter | facebook | email | map

Rikke Røjkjær